فروش بی سابقه رنگ طوسی صنعتی در بازار

موضوع خرید رنگ طوسی صنعتی یکی از دغدغه های اصلی کسانی به شمار می‌رود که قصد رنگ آمیزی فضاهای صنعتی خود را دارند. رنگ های صنعتی یکی از پر استفاده ترین رنگ ها هستند. شما در هر فضای صنعتی به این رنگ ها احتیاج پیدا خواهید کرد. قیمت رنگ صنعتی، نوع و جنس آن تا حدودی نشان دهنده‌ی کیفیتشان خواهد بود. در فرآیند انتخاب و سفارش رنگ ساختمانی باید به نکات مهمی توجه داشت که در زیر به بخشی از مهم ترین آنها می پردازیم.

فروش بی سابقه رنگ طوسی صنعتی در بازار

عوامل موثر بر قیمت رنگ صنعتی باکیفیت

عوامل موثر بر قیمت رنگ صنعتی باکیفیت منظور از ویژگی های رنگ مایع، رنگی است که به صورت مایع خیس است و هنوز اعمال نشده است و می‌توان از میان ویژگی های قابل اندازه‌گیری آن برای بازاریابی این چسب ها به موارد زیر برای سنجش اشاره کرد:

-ثبات: منظور یک‌نواختی و بدون‌توده بودن رنگ است که در رنگ محصول نهایی تاثیر زیادی دارد.

-ویسکوزیته: همان غلظت رنگ است که بر پایداری و استفاده رنگ تاثیرگذار است.

-وزن مخصوص یا چگالی رنگ: نسبت وزن است به حجم محصول و از دسته اطلاعات مهمی است که باید مورد توجه قرار بگیرد. زیرا این عدد هرچه بالاتر باشد، بازدهی کم‌تر خواهد بود.

-ظرفیت سنگ زنی: نشان‌دهنده پراکندگی یکدست رنگدانه ها و مواد چسبی است.

-محتویات جامد: درصد کل رنگدانه های رنگ و مواد چسبی است.

-عمر محصول: منظور مدت زمان ماندگاری رنگ پس از ترکیب است.

-خشک شدن: مدت‌زمان و دستورالعمل‌های لازم برای سفت و خشک شدن رنگ را تعیین می‌کند.

پس‌از خشک شدن رنگ می‌توان آن را با خاصیت هایی از قبیل آن‌چه که خواهد آمد مورد سنجش قرار داد.

-ضخامت رنگ: این مورد کاملا به ترکیب رنگ و نحوه اعمال دارد. ضخامت قطر مناسب هر رنگ در برگه اطلاعات آن، دکر شده است.

-ظاهر: رنگ خشک شده باید صاف، یک دست و بدون نقص باشد.

-خراش پذیری: این مورد به سختی رنگ مربوط می‌شود و با کاهش مواد افزودنی می‌توان به این قابلیت اضافه کرد.

-براقیت: رنگ می‌تواند ساختارهای متفاوتی از قبیل مات، نیمه‌مات، براق و ساتن داشته باشد که به سطح پراکندگی و یکدستی رنگدانه ها، روش اعمال وخشک کردن، بستگی دارد.

-چسبندگی: از جمله قابلیت های ضروری رنگ است و به‌منظور مقاومت رنگ در برابر جداشدن از سطح زیرین خود است.

-مقاومت در برابر آب و هوا: این مورد را می‌توان در یک آب‌وهوای مصنوعی مورد سنجش قرار داد تا مقاومت رنگ در برابر رطوبت، اشعه ماوراء‌بنفش و دماهای متفاوت هوایی، مشخص شود.

-قدرت پوشش دهی: ظرفیت پوشش رنگ را نسبت به شفافیت لایه زیرین آن نشان می‌دهد. این مورد با ضخامت رنگ اندازه‌گیری می‌شود.

-مقاومت در برابر ضربه، خراش و سایش: این مورد را می‌توان با یک‌سری آزمایشات مورد امتحان قرار داد.

-سختی: برای سنجش سختی رنگ ابزار ها و آزمایشاتی وجود دارند.

-مقاومت در برابر درجه حرارت شدید: برای محیطی با این ویژگی باید از رنگ های خاص خودش استفاده کرد.

رنگ طوسی صنعتی به کدام کشور ها صادر می شود؟

رنگ طوسی صنعتی به کدام کشور ها صادر می شود؟ کشور ایران با توجه به شرایط آب و هوایی مطلوب و نیز دارا بودن ذخایر زیر زمینی بسیار به عنوان یکی از صادرکنندگان بزرگ در میان کشور های خاور میانه در دنیا شناخته شده است.

صادرات محصولات کشاورزی متنوع مانند پسته، انواع میوه و سبزیجات، زعفران و … و نیز محصولات نفتی مانند نفت خام و گاز و حتسی قطعه سنگ های خام از ایران به کشور های متعددی صورت می گیرد. اما متاسفانه اکثر آمار صادرات محصولات ایرانی مربوط به صادرات کالا یا محصولی به صورت کاملا خام و فرآوری نشده می باشد. این در حالی است که بر همگان اثبات شد است که با تغییر این روند و فرآوری و بسته بندی درست کالا ها در داخل کشور و صادرات آن ها به این شکل می تواند سود حاصل از فروش آن ها را در بازار های بین المللی چندین برابر نماید.

صنعت رنگ و رزین یکی از صنایع فعال در کشور است و کارخانه های تولیدکننده متعددی در سرتاسر ایران در این زمینه فعالیت می نمایند که محصولات خود را با کیفیت بالا و قابل رقابت با نمونه های مشابه خارجی تولید عرضه می نمایند.

کشورهایی که جزو مقاصد اصلی صادراتی انواع رنگ ایران هستند عبارتند از: افغانستان عراق ترکمنستان تاجیکستان قرقیزستان عمان و …

بررسی اجمالی درباره ویژگی رنگ صنعتی

بررسی اجمالی درباره ویژگی رنگ صنعتی رنگ صنعتی پودری رنگ های پودری به عنوان یکی از زیرمجموعه های انواع رنگ صنعتی، یک رنگ الکترواستاتیک یا کوره ای به شمار می‌روند. این رنگ ها همانطور که از نامشان پیداست حالت جامد و پودری دارند. در ادامه به مزایا و معایب این رنگ خواهیم پرداخت.

مزایای پوشش پودری:

این نوع رنگ با ترکیبات آلی فرار کم‌تر از پوشش‌های مایع به حلال نیاز دارند. قطر لایه خشک شده رنگ پودری از رنگ مایع بیش‌تر است. افتادگی و چکه ندارد. میزان اضافی در اسپری‌های رنگ پودری قابل نگه‌داری است که موجب افزایش عملکرد آن می‌شود. ثبات طولانی‌مدت‌تری دارد و قابل ذخیره‌سازی است.

معایب رنگ های پودری:

تجهیزات مخصوص‌به‌خود را نیاز دارد و سطح باید رسانا باشد تا ذرات رنگ باردار را بپذیرد. تمام پوشش‌های پودری باید درکوره پخته شوند. این رنگ ها را نمی‌توان با هم ترکیب کرد.

رنگ صنعتی مایع رنگ های مایع صنعتی همانطور که نامشان هم پیداست حالت مایع دارند و این موضوع باعث می‌شود طیف گسترده تری از انواع رنگ را هم در بر بگیرند. با بررسی مزایا و معایب این رنگ بیشتر با آن آشنا خواهیم شد.

مزایای رنگ های مایع:

رنگ های مایع را می‌توان در ضخامت‌های پایین نیز استفاده کرد که یک مزیت اقتصادی است. روش‌های مختلف خشک شدن از دیگر مزیت‌های این نوع است. طیف وسیعی از سطوح را می‌توان با رنگ های مایع رنگ کرد. طیف گسترده‌ای از رنگ ها را می‌توان با ترکیب رنگ ها به‌دست آورد.

معایب رنگ های مایع صنعتی:

برای اعمال رنگ به تجربه زادی لازم است تا بهترین نتیجه حاصل شود. سطح زیرین رنگ مایع باید تمیز و محیط رنگ باید تهویه مناسب داشته باشد. مدت ذخیره و نگهداری پایین و نیز قابل اشتعال بودن رنگ.

میزان تولید سالانه رنگ صنعتی

میزان تولید سالانه رنگ صنعتی بهتر است بدانید به دلیل وجود انواع مختلفی از رنگ ها، مانند رنگ اکریلیک، رنگ روغن، رنگ پلاستیک، رنگ نیمه روغنی، رنگ مولتی کالر و تعداد دیگری از رنگ ها و تعداد زیادی تجارت رنگ وجود دارد که فقط در یکی از این زمینه ها یا تمام آن ها تخصص دارند. بنابراین شرکت هایی که ذکر می کنیم تولید کنندگان برتر هستند و معمولا در تمام انواع این رنگ ها فعالیت ویژه دارند. همچنین دقت داشته باشید ذکر نام این شرکت ها به این معنی نیست که تمام تولید کنندگان رنگ دیگر بی کیفیت هستند، بلکه ممکن است تعدادی از شرکت های ناشناخته وجود داشته باشند که کیفیت کار بهتری از این تولید کنندگان برتر ارائه دهند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.