رنگ پلاستیک ساختمان برخلاف رنگ روغنی که حالتی شفاف دارد و نور را منعکس میکند، رنگی کدر است که در تمامی رنگ ها موجود است. شکل رنگ پلاستیک به گونه ای است که بسیار محکم و غلیظ است و برای استفاده از آن باید مقدار زیادی آب داخل رنگ ریخت تا به غلظت مناسب برسد و به خوبی روی دیوار ها بنشیند. در این مقاله به بررسی هر چه بیشتر رنگ های پلاستیکی می پردازیم:
قلم خوری مناسب رنگ پلاستیک ساختمانی
رنگ پلاستیک در همه ی سطوح پوشش عالی ایجاد می کند و اجازه نمی دهد حتی قسمتی از دیوار باز بماند. چسبندگی رنگ پلاستیک روی دیوار نسبت به رنگ های روغنی بسیار بهتر است، یکی از ویژگی هایی که رنگ روغنی دارد براق بودن آن است، همین براق بودن باعث می شود برای استفاده از مکان های لوکس و زیبا از این رنگ استفاده نشود، زیرا زیبایی لازمه را ندارد.
رنگ روغنی نسبت به رنگ پلاستیک خیلی گران تر است و صرفه ی اقتصادی ندارد.
قلم خوری رنگ پلاستیک نسبت به رنگ روغنی خیلی بهتر است، قلم خوری مناسب به این معنی است که زمانی که رنگ پلاستیک با آب مخلوط شد و به غلظت مناسب رسید رنگ کردن با آن بسیار آسان است. به خوبی روی قلم مخصوص رنگ کردن می نشیند و به خوبی از قلم رنگ کاری روی دیوار می رود.
تنها مزیتی که رنگ روغن نسبت به رنگ پلاستیک دارد قابلیت شست و شوی آن است، همین امر باعث شده رنگ پلاستیک فقط در مکان هایی که نیازی به شست و شو و ریختن آب ندارد استفاده شود و در مکان های دیگر از سرامیک و رنگ روغن استفاده شود.
طریقه کار با رنگ پلاستیک ساختمان
رنگ پلاستیک ساختمان در بسته بندی های ۱ کیلویی، ۲، ۴ و … به فروش می رسد. برای استفاده از این رنگ ابتدا باید پلمپ روی در را باز کنید، متوجه می شوید غلظت رنگ بسیار زیاد و تقریبا خمیری شکل است. مقداری از رنگ پلاستیک را داخل تشتی جداگانه بریزید و روی آن آب بریزید و مرتب هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد. مقدار آب مورد نیاز برای درست کردن یک رنگ تقریبا دو برابر مقدار رنگ است.
بعد از اینکه رنگ به غلظت مناسب رسید میتوانید با کمک فرچه آن را روی دیوار بمالید، دقت کنید که روش رنگ کردن دیوار از بالا به پایین است پس اول سطوح بالایی را رنگ کنید و مواظب باشید رنگ به اصطلاح شره نکند، شره کردن رنگ باعث می شود دیوار یکدست به نظر نیاید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.